Workshops/ retreat

Dag retraite zondag 12 november 2023 (volgende dagretraite is zaterdag 3 februari 2024, informatie volgt)

Dagretraite Esse

Heb jij zin in een zelfzorg dag op een prachtige plek op de Veluwe? Op zondag 12 november organiseer ik voor de derde keer een dagretraite bij Het Esse in Lieren. Een lange, verdiepende en ontspannen yogales, een gezond lekkere vegetarische lunch, natuurmagie rond het meer, ontspannen in een van de sauna's of het binnenzwembad (of een skinnydip in het (privé) meer (-:) en de dag eindigt met yoga nidra met jouw eigen specifieke 'licht' intentie. Het licht wordt vast extra versterkt doordat op deze dag Divali wordt gevierd. Divali is het hindoeďstische feest van het licht. Op deze dag wordt 'de overwinning van het licht op de duisternis en de ware kennis (gelukzaligheid) over onwetendheid' gevierd. Het lijkt mij een mooie gelegenheid om met elkaar het licht aan te steken. De bijdrage voor deze dag van 10.00 tot 17.00 uur is 123 euro, inclusief 2 yogasessies, lunch, sauna/wellness in de middag, onbeperkt thee/fruit/gezonde snacks en herfsttaart. Deze dag is in stilte en 'women only'. Na aanmelding ontvang je nog een mail met praktische informatie. Stuur een bericht naar mandyoga.loenen@gmail.com als je ook mee wilt doen.

Yogaretraite 'Vier het leven'onder de Spaanse zon van woensdag 22 mei t/m zondag 26 mei 2024 (nog 2 plekken vrij)

Voor de zesde keer organiseert Mandy een yogaretraite op een bijzondere plek aan de Spaanse kust bij Gerona. Je terug trekken om tot rust te komen, je te laten inspireren door yoga, je te laten verwennen door heerlijk biologisch, vegetarisch eten. Voeding voor je lichaam, voeding voor je geest, voeding voor jeZelf. Voor wat voorpret kijk je alvast op www.123ole.nl. .

yogaplatform3123ole

Programma

Er zijn dagelijks twee yogamomenten. Iedere ochtend begint met een uitgebreide (hatha, flow, pranayama)yogales op het yogaplatform in de tuin, gevolgd door een uitgebreid ontbijtbuffet. De middag is wisselend. Een middagje op het strand of vrije tijd om te ontspannen, zwemmen, wandelen of je laten masseren. Voor het diner is er nog een ontspannende (yin/restorative/nidra)yogales. De retreat is bedoeld voor iedereen, met of zonder yoga ervaring. De lessen worden op een dusdanige manier gegeven dat je je zowel kunt verdiepen als kennis kunt maken met yoga.

zwembadeettafel2

Verblijf en kosten

Je verblijft in gedeelde 2-persoonskamers, een 1 persoons pipowagen of 1 persoons retro caravan. De bijdrage voor deze retreat is 745 euro p.p. Dit bedrag is inclusief overnachtingen, drie biologisch, vegetarische maaltijden per dag, drankjes bij de maaltijden, 7 yogasessies,onbeperkt thee en(mineraal)water, een begeleide strandexcursie. En een kick-off yogales/ yogawandeling onder de Loenense zon om alvast kennis te maken met je reisgenoten en eventueel afspraken te maken over carpoolen of een auto te huren in Spanje. Dit bedrag is exclusief vervoerskosten naar en in Spanje. 1 persoonskamers mogelijk tegen meerprijs van 35 euro pppn (gedeelde badkamer)of 50 euro pppn (eigen badkamer). Digitale brochure met uitgebreide informatie en het volledige programma beschikbaar. Voor vragen of aanmelden, neem gerust contact op via mandyoga.loenen@gmail.com

pipowagen2kamerroze

© www.mijn-eigen-website.nl (MandYogadesign)