Retreat

Yogaretreat 'Vier het leven'onder de Spaanse zon

Van 29 mei t/m 2 juni 2019 organiseert Mandy voor de derde keer een yogaretreat op een bijzondere plek aan de Spaanse kust bij Gerona.Dit jaar samen met collega yogadocente Laura www.laurasyoga.nl. Een retreat om tot rust te komen, je te laten inspireren door yoga, je te laten verwennen door heerlijk biologisch, vegetarisch eten. Voeding voor je lichaam, voeding voor je geest, voeding voor jeZelf. Voor wat voorpret kijk je alvast op www.123ole.nl. .

retreat123ole

Programma

Het thema van de yogaretreat is 'Vier het leven'. Er zijn dagelijks twee yogamomenten. Iedere ochtend begint met een uitgebreide Hatha yogales op het yogaplatform in de tuin, gevolgd door een uitgebreid ontbijtbuffet.De middag is wisselend. Een middagje op het strand of vrije tijd om te ontspannen, zwemmen, wandelen of je laten masseren. Voor het diner is er nog een ontspannende yogales. De retreat is bedoeld voor iedereen, met of zonder yoga ervaring. De lessen worden op een dusdanige manier gegeven dat je je zowel kunt verdiepen als kennis kunt maken met yoga. Enů niets moet, alles mag.

zwembadeettafel

Verblijf en kosten

Je verblijft in gedeelde 2- of 3 persoonskamers, een 1 persoons pipowagen of 1 persoons retro caravan. De kosten voor deze retreat bedragen 595 euro als je voor 1 januari 2019 boekt. Na 1 januari betaal je 625 euro. Dit bedrag is inclusief overnachtingen, drie biologisch, vegetarische maaltijden per dag, drankjes bij de maaltijden, 7 yogasessies, een middagje strand. En een kick-off yogameeting met wat Spaanse hapjes begin mei om alvast kennis te maken met je reisgenoten en eventueel met elkaar te carpoolen of een auto te huren in Spanje.Dit bedrag is exclusief vervoerskosten naar en in Spanje. Vraag de digitale brochure met het volledige programma aan of meld je aan via mandyoga.loenen@gmail.com

pipowagenkamerNieuw yogaseizoen gestart vanaf 21 augustus 2017

Na een lange zomerontspanning starten vanaf 21 augustus de yogalessen weer in de ashram. Per 1 oktober verhuist MandYoga (terug) naar een prachtige studio in het bosgebied van Loenen. Binnenkort meer informatie.Zie voor meer informatie over de boslessen www.yogainthewoods.nl

YITW groen logo.png

MandYoga geeft yogalessen bij Kirtanfestival

Van 29 t/m 31 mei 2015 wordt het Kirtan Benefietfestival georganiseerd in de ashram in Loenen. Kirtan, Yoga, Satsangs en nog veel meer. De opbrengst gaat naar een oogziekenhuis in India. MandYoga verzorgt twee yogalessen op zaterdagavond om 19.30 uur en zondagochtend om 20.00 uur. Deze yogalessen zijn vrij toegankelijk, je betaalt dan geen toegangsprijs voor het festival. Wel wordt een donatie aan het goede doel gewaardeerd. Kijk voor meer informatie op www.kirtanbenefitfestival2015.nl

Flyer kirtan

Yogaworkshop 12 juni

Je wilt graag thuis yoga doen, maar weet niet goed hoe je moet beginnen. Wat doe je wel, wat doe je niet? Hoe stem je de oefeningen af op wat je nodig hebt? Hoe bouw je je yogasessie op en af? Voor ge´nteresseerden organiseer ik een verdiepingsworkshop yoga op vrijdagochtend 12 juni van 9.15 uur tot 12.00 uur. Een yogales met meer persoonlijke aandacht in de houdingen, een theepauze met iets lekkers en vervolgens theorie en samen oefenen, uitleg over de achtergrond van een aantal asana's en de opbouw van je eigen les. Het tarief voor deze workshop bedraagt 35 euro. Maximaal 10 personen.

Na afloop ontvang een hand-out van de les en een MP3 om deze basisles thuis nog een keer te kunnen doen. Doe mee en stuur een mail naar mandyoga.loenen@gmail.com

Yoga in the woods

Binnenkort volgen de data voor 'Yoga in the woods'. Deze zomer worden de buitenlessen gegeven door 5 yogadocenten uit Loenen en Apeldoorn. Een programma vanaf 1 juni tot eind september. Je wandelt naar een mooie open plek in het bos. Yoga oefeningen, meditatie, inspanning en ontspanning onder muzikale begeleiding van heel veel vogels.

Deelname kost 10 euro. De les duurt 1 uur en 15 minuten.

Informatie
Graag van tevoren aanmelden door een mail te sturen naar mandyoga.loenen@gmail.com. De les gaat door bij minimaal 5 deelnemers en bij goed weer, >15 graden en droog. Mocht de les niet doorgaan, dan staat dit vermeld op de website. Graag eigen mat meenemen of geef het aan als je er een wilt lenen. Svp contant betalen voorafgaand aan de les. We verzamelen op het afgesproken tijdstip op de parkeerplaats aan het einde van de Imbosweg in Loenen.

boom

MandYoga is verhuisd

MandYoga groeit, verandert en is in mei 2014 verhuisd naar een nieuwe yogaruimte. Een sfeervolle yogaruimte in Sada Shiva Dham Ashram in Loenen. Met veel dankbaarheid laat ik de prachtige yogaruimte aan de Dalenk los en kies voor een grotere ruimte op een andere mooie plek. Ruimte om de avondgroepen samen te voegen, ruimte om makkelijker een les in te kunnen halen, ruimte om met meer mensen en speciale doelgroepen yoga te kunnen delen.

yogaruimte ashram© www.mijn-eigen-website.nl (MandYogadesign)