Informatie

Over de les

Een yogales duurt 1 uur en 15 minuten. De les bestaat uit staande, zittende en liggende yoga-oefeningen, waarbij inspanning en ontspanning worden afgewisseld. Er is veel aandacht voor de adem. De les eindigt met een lange ontspanning. Na de ontspanning staat er thee voor je klaar. Met mooi weer zijn de yogalessen buiten naast de yogaruimte of in het bos.

Lesrooster

Maandagavond 19.00 - 20.15 uur

Dinsdagmiddag 16.00 - 17.15 uur

Woensdagochtend 9.30 - 10.45 uur

Donderdagavond 19.00 - 20.15 uur

In de schoolvakanties (regio midden) is er geen les.

N.B. Helaas zijn op dit moment alle lessen vol. Heb je interesse in yoga, stuur dan een e-mail met je gewenste lesuur. Je ontvangt dan een bericht wanneer er een plek vrij komt.

bosles

Tarieven

De lessen worden afgenomen in de vorm van een 10x kaart, die 10 weken geldig is. Een leskaart kost 110 euro. Een gemiste les kun je (in overleg) inhalen op een ander moment binnen de periode van je leskaart. Valt er een vakantie (schoolvakanties regio midden) of feestdag in de periode van je leskaart, dan schuiven de lessen door. De eerste kennismakingsles is gratis. Losse lessen zijn mogelijk na overleg en kosten 12,50 euro per les. Cursisten met een leskaart hebben voorrang op 'losse' lessen.

Hoe aanmelden?

Bel of stuur een e-mail om een afspraak te maken voor een gratis kennismakingsles. Je ontvangt vervolgens een bericht met het adres in Loenen, een routebeschrijving en overige informatie.

ashram1 Ashram3

De lessen vinden plaats in de ashram Sada Shiva Dham in Loenen.